Skriv til os

nj@revidan.dk

Ring til os

+45 70 23 21 60

Garanti for

God service

Søg
Close this search box.

Er du plaget af alger?

 Så hjælper vi gerne med en effektiv algerens på murværk, tag, stenbelægninger, terrasse, stakit osv. 

Indhent et uforpligtende tilbud, så sørger vi for rene overflader

Udfyld formularen herunder, og så kontakter vi dig

Er du plaget af alger på dine bygninger, træværk med mere? Så hjælper vi gerne med en effektiv algerens på murværk, tag, stenbelægninger, terrasse, stakit osv. Vi håndterer gerne dine opgaver, uanset størrelse. Vores specialudstyr gør, at vi kan bruge algefjerner overalt. Når vi kommer ud til dig for at løse en opgave, gennemgår vi altid ejendommen visuelt og tager en dialog med dig omkring algebekæmpelsen. Derudfra finder vi sammen den bedste løsning til bekæmpelsen af dine alger.

Vi har altid et godt tilbud til dig, blandt andet:

Algebehandling af taget på parcelhus fra kr. 995,-, alt inkl.  (op til 260 m2 / kan evt. kombineres tag + facader + fliser)

God service og effektiv algerens

Når du bestiller algerens hos os, får du altid en seriøs behandling. Vi planlægger vores ruter efter vejrudsigten og bestillinger i samme område, det betyder selvfølgelig ikke, at vi ikke kommer ud til dig uden andre bestillinger i området. Vi behandler altid dine bygninger, tag, træværk og fliser, så de igen bliver flotte og uden algebelægninger. Vi har en virkningsgaranti, som betyder, at du kan være helt sikker på, at dine alger forsvinder med vores behandling.

Hvad er alger og mos?
Alger er en levende organisme, der med det danske, fugtige vintervejr har gode vækstbetingelser. Alger vokser på skyggesider og på fugtige områder. Med tiden vil algerne blive til mos, der kan optage fugt. Dette ødelægger overfladen på specielt tage og facader, der kan få frostsprængninger og vandskader. Desuden kan de grønne alger misfarve dine flotte fliser, der kan være svært at få pæne igen. For at undgå skader og misfarvninger er det en god idé at fokusere på algeforebyggelse og algebekæmpelse.

Vi kommer og sprøjter på de flader, som er udsat for algeangreb. Vores algerens desinficerer overflader, så alger og rødder dræbes, herved slipper algerne overfladen, og regn vil med tiden sørge for, at overfladen bliver pæn og ren igen. Vores behandling er også yderst velegnet til indkørsler, stakit, terrasser og meget mere.

Bestil algebehandling til dine bygninger og fliser
Kontakt os allerede i dag, og få et godt tilbud på algerens af dine udsatte områder. Vi giver selvfølgelig naborabat, hvis naboen også skal fjernes alger og mos på samme dag. Når vi alligevel er ved at gennemgå dine bygninger for alger og mos, hvorfor så ikke lade os rense din tagrender også? Vi hører gerne fra dig på tlf. 70 23 21 60 eller via kontaktformularen til højre.

Gå ikke klip af vores gode algebehandlinger, når du skal have bugt med dine alger.

Vi kan bruge algefjerner overalt – med vores specialudstyr

SE EKSEMPLER

Før og efter billeder, af vores arbejde

Vi kan også hjælpe dig med...

Fliserens

VIL DU HAVE EN REN TERRASSE ELLER INDKØRSEL? En korrekt rensning af fliserne gør terrassen ren og fin til mange timers hygge og grillaftener.

Algebehandling af fliser/ belægningssten (kontakt os for tilbud)

Facaderens

Facaderens af Stål – Beton – Eternit – Aluminium – Glas … Uanset facadetype afrenser vi!

ores centrale placering i Fredericia gør, at vi facaderenser i hele landet og vores facaderens fungere på alle overfalder.

Bestil gennemgang af dit projekt ved Niels – tlf. 70 23 21 60

Graffitirens

Vi fjerner graffiti, kort og godt, effektiv graffitirens og fjernelse af graffiti´en, uanset hvilken overflade kan vi afrense 

og genskabe dt oprindelige udseende – vi  afrenser spray, maling og hvad der ellers kan være påført af tags m.m.

Vores referencer

Kontakt os allerede i dag, og få et godt tilbud

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.