Skriv til os

nj@revidan.dk

Ring til os

+45 70 23 21 60

Garanti for

God service

Søg
Close this search box.

Rengøring af lager industrirengøring

Industrirengøring er et vidt begreb, betegnelsen anvendes primært for opgaver af lidt mere krævende karakter. Fælles for dem er, at de er mandskabs og know how krævende.

Indhent et uforpligtende tilbud, så sørger vi for rene overflader

Udfyld formularen herunder, og så kontakter vi dig

Revidan har gennem mange år i rengøringsbranchen og stabile medarbejdere opbygget en solid ekspertise og know how og naturligvis viljen til et godt resultat.

Vi sammensætter og udfører alle typer industrirengøringrengørings og afrensnings opgaver for boligforeninger, virksomheder, kommuner, private ect.

Hvadenten opgaverne kontrolleres af vore kunder, ved fælles kontrol, eller ved ekstern kontrol af eksempelvis fødevarestyrelsen eller lægemiddelstyrelsen, er det vores mål altid at være foran. Vi foretager også rengøring og desinficering efter skadedyr/ rotter & mus 


Vi kan ved enhvert udført stykke arbejde dokumentere de anvendte rengøringsløsninger, filtrerings procenten på støvsugere samt godkendelser på industrirengørings-produkter.

Produktionsrengøring / rengøring af lager

produktionsrengøring kan være en barsk omgang, og stiller ofte krav til mandskab, maskiner og kemi. Vi udfører industrirengøring i forskellige produktioner, som engangsopgaver eller i fast turnus op til flere gange årligt.

Kølerum / Desinfiktion

Kølerum til fødevarer skal altid fremstå rene. Vi har med succes flere gange foretaget rengøring/afrensning og desinficering af kølerum for bakterier, svampesporre o.lign. Efter foretaget rengøring udleverer vi rapport samt information omkring hvilke metoder og midler vi har brugt. Vi anvender udelukkende produkter godkendt af fødevarestyrelsen.

Håndværkerrengøring

Efter endt byggeri rykker vi ind og foretager industrirengøring efter håndværkere. Byggepladser, flyttelejligheder, boligforeninger er typisk for denne service. Vi afleverer som aftalt “klar til indflytning”.

Produktionsanlæg

Industrirengøring af produktionsanlæg er mere krævende. Viden omkring anlægget er et must. Vi foretager rensning af flere typer anlæg – i nogle tilfælde renser vi produktionsanlæg op til 4 gange ugentligt.

Vi kan også hjælpe dig med...

Graffitirens

Vi fjerner graffiti, kort og godt, effektiv graffitirens og fjernelse af graffiti´en, uanset hvilken overflade kan vi afrense 

og genskabe det oprindelige udseende – vi  afrenser spray, maling og hvad der ellers kan være påført af tags m.m.

Gulvrens

Facaderens af Stål – Beton – Eternit – Aluminium – Glas … Uanset facadetype afrenser vi!

ores centrale placering i Fredericia gør, at vi facaderenser i hele landet og vores facaderens fungere på alle overfalder.

Bestil gennemgang af dit projekt ved Niels – tlf. 70 23 21 60

Vinduespolering

Vi pudser alle vinduer – kort ventetid, fair priser – Gå foråret i møde med rene vinduer få en god forårspris: 70 23 21 60

Vores vinduespudser er altid på farten og vi kommer gerne som engangs aftale eller løbende 4 – 8 – 12 ugers interval

Facaderens

Facaderens af Stål – Beton – Eternit – Aluminium – Glas … Uanset facadetype afrenser vi!

ores centrale placering i Fredericia gør, at vi facaderenser i hele landet og vores facaderens fungere på alle overfalder.

Bestil gennemgang af dit projekt ved Niels – tlf. 70 23 21 60

Vores referencer

Kontakt os allerede i dag, og få et godt tilbud

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.