Skriv til os

nj@revidan.dk

Ring til os

+45 70 23 21 60

Garanti for

God service

Søg
Close this search box.

Vi udfører facaderens

Facaderens af Stål – Beton – Eternit – Aluminium – Glas … Uanset facadetype afrenser vi!

Indhent et uforpligtende tilbud på en facaderens

Udfyld formularen herunder, og så kontakter vi dig

Facaderens

Vil du gerne have renset din facade, så den igen bliver flot? Vi tilbyder facaderens til dig, uanset om din facade er af beton, stål, eternit, aluminium, glas og så videre. Vi afrenser alle typer facader, uanset størrelse. Vores facaderens renser effektivt din facade, således din facade bliver flot uden urenheder. Vores virksomhed ligger i Fredericia, hvilket gør det nemt for os at besøge dig både i nord, syd, øst og vest. Vi kører gerne ud til dig, uanset hvor i landet du har brug for facade afrensning. Vi har forskellige metoder til effektiv afrensning af dine facader. Vi anvender højtryksrensning, hedtvandsrensning, og rensning med rentvandsanlæg. Hvilken vi vælger at gøre brug af, afhænger af, hvilken type facade du har.

Facaderens af betonfacader

Har du en betonfacade, så anbefaler vi oftest afrensning med en højtryksrenser. Her bruger vi både koldt og varmt vand. Derudover bruger vi et algedræbende middel, der sikrer, at algernes rødder fjernes effektivt. Vores algerens er yderst effektivt i kampen mod alger, mos og skader.

Facadeafrensning af stål / aluminiumsfacader og glasfacader

Når vi skal rengøre din facade af stål, aluminium og glas, bruger vi et rentvandsanlæg, som generer 99,9% rent vand, tilbage er den aggressive H2O molekyle, der angriber skidt og snavs og efterlader din facade pæn. Da vandet er totalt afsaltet, og afkalket bliver din glasfacade helt ren og stribefri

Facaderens mursten / teglfacader

Facaderens af mursten- og teglfacader kan variere meget i type og stand, derfor kan vores behandling af disse ligeledes variere. Vores store erfaring gør, at vi kan facaderense alt fra blødstrøgne sten til alle typer murstensfacader. Facadevask foretages alt efter underlaget på den mest skånsomme metode.

Rensning af facaden

REVIDAN er en seriøs og kompetent samarbejdspartner, når det kommer til facadeafrensning. Vi gennemgår facaden i fællesskab, inden vi afrenser ligesom vi, også efter afrensning gennemgår udført arbejde i selskab med dig. Skal du også have facadeimprægnering, sørger vi selvfølgelig også for det, ligesom vi gerne hjælper dig med afrensning og rengøring af alt udendørs som skiltevask, rens af fliser og belægningssten, vinduespolering m.v.

Bestil en facaderens

Vi har mange forskellige typer kunder, hvor vi blandt andet servicerer boligforeninger, fabrikker og mange andre typer virksomheder og private. Få fortaget en facadevask, facaderens og facaderengøring af dygtige specialister fra REVIDAN, så din facade igen kan være smuk, ren og algefri.

Er din facade klistret til med graffiti, kan vi også sørge for graffitirens.

Ring til os allerede i dag, og få et godt tilbud på tlf. 70 23 21 60

Se eksempler på facaderens

Før og efter billeder, af vores arbejde

Vi kan også hjælpe dig med...

Facaderens via graffitirens

Graffitirens

Vi fjerner graffiti, kort og godt, effektiv graffitirens og fjernelse af graffiti´en, uanset hvilken overflade kan vi afrense 

og genskabe dt oprindelige udseende – vi  afrenser spray, maling og hvad der ellers kan være påført af tags m.m.

Gulvrens

Rens af gulve udføres på alle gulvtyper – dybderens af kvartsgulv/søstensgulv eller stentæppe til opskuring af linoleum og tæpperens. Vi råder over alle maskintyper fra højtryksrenser til gulvvaskemaskiner og skuremaskiner –

Med mere end 20 år i branchen, har REVIDAN opbygget en stor know-how og ekpertise omkring afrensning, opskuring og vedligeholdelse af alle gulve/gulvtyper.

Leje af gulvvaskemaskiner Kolding
Algebehandling på stakit

Algebehandling

Er du plaget af alger på dine bygninger, træværk med mere? Så hjælper vi gerne med en effektiv algerens på murværk, tag, stenbelægninger, terrasse, stakit osv. Vi håndterer gerne dine opgaver, uanset størrelse. Vores specialudstyr gør, at vi kan bruge algefjerner overalt. Når vi kommer ud til dig for at løse en opgave, gennemgår vi altid ejendommen visuelt og tager en dialog med dig omkring algebekæmpelsen. Derudfra finder vi sammen den bedste løsning til bekæmpelsen af dine alger.

Vores referencer

Kontakt os i dag, og få et godt tilbud på facaderens

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.