Skriv til os

nj@revidan.dk

Ring til os

+45 70 23 21 60

Garanti for

God service

Rengøring af solceller

For at solcellerne kan levere optimal ydelse, anbefales det fra flere producenter at sørge for rengøring af solpanelerne løbende – Vi har udstyret til effektiv rengøring af solpaneler.

Indhent et uforpligtende tilbud, så sørger vi for rene overflader

Udfyld formularen herunder, og så kontakter vi dig

Hvilket Interval for rengøring af solceller afhænger til dels af bla miljøpåvirkninger og vejret, Klima- og energiministeriet anbefaler solcellevask mellem 1 og 4 gange årligt, afhængig af lokale vejr og klimaforhold.

Solpaneler er ikke selvrensende, derfor er det vigtigt at rengøre solceller, vind og vejr vil tilføre nye lag snavs, også pollen, fugleklatter, støv, blade og sod vil påvirke ydelsen og rentabiliteten.

Solcelleanlæg som de fleste på 1 familieshus koster fra kr. 495,- inkl moms lidt afhængig af hvordan det er monteret og antal panaler

Brug formularen til højre og vi kontakter dig med pris

Regnvand vil kunne skylle noget af snavset væk, men ikke nok til at rengøre solceller.

Rengøringen af solanlægget bør foretages med dertil egnet udstyr og kalkfri vand således at anlægget bliver rengjort effektivt og sikkert.

Solceller generere energi fra lyset og ikke varmen, derfor er det af afgørende betydning at lyset kan komme ind, Du kender det sikkert for vinduespudsningen, – der skal ikke meget skidt til før du ikke kan se ud.

Revidan har 2 mobile Rentvandsanlæg, det rene kalkfrie vand til vask og rengøring genereres på stedet, og vasker effektivt solcellerne rene.

Vi vasker med vandførende teleskopstænger og derved undgår vi usikker færdsel på taget og skadelig rengøringskemi på overfladen af solpanelerne.

Anvendes der kalkholdig vandhane-vand til vask af solceller vil der være tilbagesiddende kalkpletter der vil være grobund for yderligere snavs, med tiden vil der blive dannet en skyggeeffekt som nedsætter ydelsen på solpanelerne væsentligt.

– til glæde for dig, din pengepung og miljøet!

Vi vasker solcelleanlæg i alle størrelser, fra “parcelhus-anlæg” til store kommicielle solparker – vi vasker bla. for energiselskaber/ det offentlige og en del privatkunder

i 2013 har vi ultimo maj vasket mere end 10.000 solpaneler

med mere end 24 års erfaring i rengørings/ og renseopgaver er vi solidt gearet i rene løsninger!

Vi kan også hjælpe dig med...

Fliserens

VIL DU HAVE EN REN TERRASSE ELLER INDKØRSEL? En korrekt rensning af fliserne gør terrassen ren og fin til mange timers hygge og grillaftener.

Algebehandling af fliser/ belægningssten (kontakt os for tilbud)

Gulvrens

Facaderens af Stål – Beton – Eternit – Aluminium – Glas … Uanset facadetype afrenser vi!

ores centrale placering i Fredericia gør, at vi facaderenser i hele landet og vores facaderens fungere på alle overfalder.

Bestil gennemgang af dit projekt ved Niels – tlf. 70 23 21 60

Vinduespolering

Vi pudser alle vinduer – kort ventetid, fair priser – Gå foråret i møde med rene vinduer få en god forårspris: 70 23 21 60

Vores vinduespudser er altid på farten og vi kommer gerne som engangs aftale eller løbende 4 – 8 – 12 ugers interval

Graffitirens

Vi fjerner graffiti, kort og godt. Effektiv graffitirens og fjernelse af graffiti, uanset hvilken overflade kan vi afrense og genskabe det oprindelige udseende – Vi afrenser spray, maling og hvad der ellers kan være påført af tags m.m.

Vores referencer

Kontakt os allerede i dag, og få et godt tilbud

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.