Skriv til os

nj@revidan.dk

Ring til os

+45 70 23 21 60

Garanti for

God service

VIL DU HAVE EN REN TERRASSE ELLER INDKØRSEL?

En korrekt rensning af fliserne gør terrassen ren og fin til mange timers hygge og grillaftener.

Indhent et uforpligtende tilbud, så sørger vi for rene overflader

Udfyld formularen herunder, og så kontakter vi dig

Algebehandling af fliser/ belægningssten (kontakt os for tilbud)

Afrensning af fliser/ belægningssten + imprægnering af havefliser og belægningssten

Imprægnering ( kun efter rens) – iht tilbud.

sand/ stenmel på fliser ( efter rens) – iht tilbud

Revidan´s specialudstyr til afrensning af havefliser gør det muligt at få en pæn og ren terrasse, områderne omkring huset skaber ligeledes et vigtigt førstehåndsindtryk, indkørslen, terrassen og belægningen der forbinder det hele. 

Det danske klima med varierende temperaturer, sol og skygge gør at fliserne på vores terrasser bliver grønne af alger og sættes der ikke ind, bliver algerne til flisepest, mos og udblomstninger.

Har man fået sig en flot terrasse, hvor der kan tilbringes mange dejlige timer vil det da være ærgeligt hvis områderne ikke er rene og indbydende, lad Revidan give et uforpligtende tilbud på afrensning af alger m.m. og behandling af dine fliser.  

RENSNING MED SPECIALUDSTYR
Vores specialudstyr renser i et lukket system effektivt fliser, terrasser og indkørsler m.m. vel at mærke uden at ødelægge fliserne. Både mos, alger, flisepest forsvinder efter en rensning. Vi arbejder med en kontrolleret metode kombineret med en solid erfaring. facader, bedlamper og vægge op til udviser vi størst muligt hensyn, således det skidt vi fjerner fra fliserne ikke ender på de omkringliggende vægge og murværk m.m.

Efterbehandling Der findes flere typer for bevarelse af det flotte resultat, algehæmmende middel, imprægnering og maling af stenene

OBS: forsøg med selv at rense med en hobbyhøjtryksrenser vil ofte gøre overfladen ru og mere modtagelig

Husk vi fjerner også alger på taget, vasker gerne dine solceller, udfører facaderens og graffitirens.

SE EKSEMPLER

Før og efter billeder, af vores arbejde

Vi kan også hjælpe dig med...

Graffitirens

Vi fjerner graffiti, kort og godt, effektiv graffitirens og fjernelse af graffiti´en, uanset hvilken overflade kan vi afrense 

og genskabe dt oprindelige udseende – vi  afrenser spray, maling og hvad der ellers kan være påført af tags m.m.

Gulvrens

Rens af gulve udføres på alle gulvtyper – dybderens af kvartsgulv/søstensgulv eller stentæppe til opskuring af linoleum og tæpperens. Vi råder over alle maskintyper fra højtryksrenser til gulvvaskemaskiner og skuremaskiner –

Med mere end 20 år i branchen, har REVIDAN opbygget en stor know-how og ekpertise omkring afrensning, opskuring og vedligeholdelse af alle gulve/gulvtyper.

Algebehandling

Er du plaget af alger på dine bygninger, træværk med mere? Så hjælper vi gerne med en effektiv algerens på murværk, tag, stenbelægninger, terrasse, stakit osv. Vi håndterer gerne dine opgaver, uanset størrelse. Vores specialudstyr gør, at vi kan bruge algefjerner overalt. Når vi kommer ud til dig for at løse en opgave, gennemgår vi altid ejendommen visuelt og tager en dialog med dig omkring algebekæmpelsen. Derudfra finder vi sammen den bedste løsning til bekæmpelsen af dine alger.

Vores referencer

Kontakt os allerede i dag, og få et godt tilbud

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.