Skriv til os

nj@revidan.dk

Ring til os

+45 70 23 21 60

Garanti for

God service

Søg
Close this search box.

Vi udfører graffitirens

Vi fjerner graffiti, kort og godt, effektiv graffitirens og fjernelse af graffiti´en. Uanset hvilken overflade kan vi afrense og genskabe det oprindelige udseende – vi afrenser spray, maling og hvad der ellers kan være påført af tags m.m.

Indhent et uforpligtende tilbud på graffitirens

Udfyld formularen herunder, og så kontakter vi dig

Få den rigtige graffitirens

Vi har fjernet graffiti på rigtig mange facader. De metoder vi anvender er skånsomme overfor overfladen og gør at resultatet er en ren og pæn facade. Efter gennemgang af overfladen  fjerner vi  graffiti med kemisk afrensning, vi har flere typer kemi alt efter hvilken overflader vi arbejder ud fra. Hedtvandsrensning med kemi og højtryksspuling gør det muligt at afrense graffiti skånsomt – vi ødelægger ikke overfladen og tager naturligvis hensyn til miljøet. Vi tager gerne en snak med udgangspunkt i din facade. Det betaler sig at fjerne graffitien  – graffiti avler mere graffiti og hvad der starter med et uskyldigt ”tag” Kan hurtigt blive til et stort maleri.

Vi udfører også facaderens, hvis der bare skal renses overflader.

Dokumentation på graffitirens

Vi tager billeder før og efter, så der er dokumentation. Ligeledes er dette en fordel for udlejere, boligforeninger, forsikringsselskaber m.m.

Beskyttelse mod graffiti

Det er muligt at beskytte sig mod fremtidige graffitiangreb, er din facade ofte udsat, kan vi påføre en diffusionsåben imprægnering, der fremadrettet gør graffitirens en del lettere.

Graffiti på facaden er ofte hærværk, har du uønsket fået malet facaden med graffiti, renser vi effektivt Vi går til den med en professionel indstilling, renser og rengør alle overflader; facader, broer m.m. Vi har stor erfaring i at rense og fjerne graffiti fra alle facadetyper.

OBS: forsøg med selv at rense med produkter der ikke egner sig , kan gøre skaden værre

Vi afrenser graffiti i Vejle, Fredericia, Kolding, Vejen, Brørup, Esbjerg, Aabenraa, Middelfart, Odense  – vi kommer løbende i hele Syddanmark med vores effektive graffitirenseudstyr.

Se eksempler på graffitirens

Før og efter billeder, af vores arbejde

Vi kan også hjælpe dig med...

Anti graffitirens

ANTI graffiti

Vores antigraffitisystem dækker enhver overflade.
I forbindelse med beskyttelse af overflader anvender vi flere metoder – alt efter overfladetypen.

Der skal beskyttes imod uønsket graffiti

Vores mest anvendte anti graffiti er lavet af 100% naturmaterialer

Rens af mursten

Vores metode til afrensning af mursten afrenser vi under begrebet ”syrefri afrensning” herunder kan vi afrense mursten der ikke må afsyres.

Der kan være mange forskellige ting der gør en murstensfacade skal afrenses.
Saltpeter udslag, mørtel, fugeslør er blot nogle eksempler

Rens af mursten på venstre side
Algebehandling på stakit

Algebehandling

Er du plaget af alger på dine bygninger, træværk med mere? Så hjælper vi gerne med en effektiv algerens på murværk, tag, stenbelægninger, terrasse, stakit osv. Vi håndterer gerne dine opgaver, uanset størrelse. Vores specialudstyr gør, at vi kan bruge algefjerner overalt. Når vi kommer ud til dig for at løse en opgave, gennemgår vi altid ejendommen visuelt og tager en dialog med dig omkring algebekæmpelsen. Derudfra finder vi sammen den bedste løsning til bekæmpelsen af dine alger.

Vores referencer

Kontakt os allerede i dag

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.