Skriv til os

nj@revidan.dk

Ring til os

+45 70 23 21 60

Garanti for

God service

Søg
Close this search box.

Graffitirens
i Kolding

Revidan hjælper med fjernelse af graffitirens i Kolding. Vi renser facaderne effektivt og godt. Uanset hvilken overflade, afrenser og genskaber vi det oprindelige udseende.

et uforpligtende tilbud på graffitirens i Kolding

Udfyld formularen herunder, og så kontakter vi dig

Optimal graffitirens

Hos Revidan udfører vi optimal graffitirens og har i mange år fjernet graffiti fra forskellige facader og overflader. De metoder vi bruger er altid skånsomme mod overfladen og vi garanterer, at resultatet altid er en ren og velholdt facade. Efter at have kontrolleret overfladen begynder vi at fjerne graffitien med en kemisk afrensning. Vi har forskellige typer kemi afhængigt af de niveauer, vi arbejder på. Hedtvandsrensning med kemikalier og højtryksspuling giver mulighed for fjernelse af blød graffiti – vi beskadiger ikke overfladen og tager selvfølgelig hensyn til miljøet.. Vi tager gerne en snak med udgangspunkt i din facade. Det kan betale sig at fjerne graffiti – graffiti fører ofte til mere graffiti, og det, der starter som et uskyldigt “tag”, kan hurtigt blive et stort maleri..

Hos Revidan laver vi også facaderens, hvis du kun har brug for overfladerensning.

Dokumentation på graffitirens

Vi tager før og efter billeder, så der er dokumentation. Dette er også til gavn for udlejere, boligforeninger, forsikringsselskaber mv.

Hjælp til graffiti afrensning i Kolding

Det er muligt at beskytte eller forberede sig mod fremtidige graffitiangreb. Er din facade ofte udsat, kan vi bruge åben diffusionsimprægnering, som vil gøre det meget nemmere at fjerne graffiti fra facaden i fremtiden. .

Graffiti på facaden er hærværk, har du uønsket fået malet facaden med graffiti – Så lad Revidan hjælpe dig med at få endnu en smuk og ren facade. Vi renser effektivt og udfører opgaven med en professionel tilgang, rengør og desinficerer alle overflader; Facader, broer mv. Vi har stor erfaring med at rense og fjerne graffiti fra alle typer facader.

OBS: forsøg med selv at rense med produkter der ikke egner sig , kan gøre skaden værre

Vi afrenser graffiti i Vejle, Fredericia, Kolding, Vejen, Brørup, Esbjerg, Aabenraa, Middelfart, Odense  – vi kommer løbende i hele Syddanmark med vores effektive graffitirenseudstyr.

eksempler på graffitirens

Før og efter billeder

Hos Revidan hjælper vi også med...

Anti graffitirens

ANTI graffiti

Vores antigraffitisystem dækker enhver overflade.
I forbindelse med beskyttelse af overflader anvender vi flere metoder – alt efter overfladetypen.

Der skal beskyttes imod uønsket graffiti

Vores mest anvendte anti graffiti er lavet af 100% naturmaterialer

Rens af mursten

Vores metode til afrensning af mursten afrenser vi under begrebet ”syrefri afrensning” herunder kan vi afrense mursten der ikke må afsyres.

Der kan være mange forskellige ting der gør en murstensfacade skal afrenses.
Saltpeter udslag, mørtel, fugeslør er blot nogle eksempler

Rens af mursten på venstre side
Algebehandling på stakit

Algebehandling

Er du plaget af alger på dine bygninger, træværk med mere? Så hjælper vi gerne med en effektiv algerens på murværk, tag, stenbelægninger, terrasse, stakit osv. Vi håndterer gerne dine opgaver, uanset størrelse. Vores specialudstyr gør, at vi kan bruge algefjerner overalt. Når vi kommer ud til dig for at løse en opgave, gennemgår vi altid ejendommen visuelt og tager en dialog med dig omkring algebekæmpelsen. Derudfra finder vi sammen den bedste løsning til bekæmpelsen af dine alger.

Vores referencer

Kontakt os allerede i dag

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.