Skriv til os

nj@revidan.dk

Ring til os

+45 70 23 21 60

Garanti for

God service

Søg
Close this search box.

Graffitirens
i Vejle

Mangler du hjælp til graffitirens i Vejle området? Vi renser facaderne effektivt og skånsomt. Uanset hvilken overflade, så afrenser og genskaber vi det oprindelige udseende.

et uforpligtende tilbud på graffitirens i Vejle

Udfyld formularen herunder, og så kontakter vi dig

Optimal graffitirens

Hos Revidan udfører vi den optimale graffitirens og har i årevis fjernet graffiti fra mange facader og forskellige overflader. De anvendte metoder  er altid skånsomme mod overfladen, og vi sikrer, at slutresultatet altid bliver en ren og pæn facade. Efter en gennemgang af overfladen starter vi med at fjerne  graffitien ved kemisk afrensning. Alt efter hvilke overflader vi arbejder med, har vi flere forskellige kemier. Hedtvandsrensning med med kemisk og højtryksspray giver mulighed for skånsomt at fjerne graffiti – vi beskadiger ikke overfladen, og selvfølgelig med hensyn til miljøet. Vi tager gerne en snak med udgangspunkt i din facade. Det betaler sig at fjerne graffitien – Graffiti skal fjernes – Graffiti fører ofte til mere graffiti, og det, der starter som et uskyldigt “tag”, kan hurtigt blive til et stort maleri. 

Hos Revidan udfører vi også facaderens, hvis der bare skal renses overflader.

Dokumentation på graffitirens

Vi tager billeder før og efter, så der er dokumentation. Ligeledes er dette en fordel for udlejere, boligforeninger, forsikringsselskaber m.m.

Hjælp til graffiti afrensning i Vejle

Det er muligt at beskytte eller forberede sig mod fremtidige graffitiangreb. Er din facade ofte udsat, kan vi bruge åben diffusionsimprægnering, som vil gøre det meget nemmere at fjerne graffiti fra facaden i fremtiden.

Graffiti på facaden er hærværk, har du uønsket fået malet facaden med graffiti. Så lad Revidan hjælpe jer med at få en pæn og ren facade igen. Vi renser effektivt og varetager opgaven med en professionel indstilling, hvor vi renser og rengør alle overflader; facader, broer m.m. Vi har stor erfaring i at rense og fjerne graffiti fra alle facadetyper.

OBS: Forsøg på at rengøre facaden selv med uegnede produkter kan forværre skaden.

Vi afrenser graffiti i Vejle, Fredericia, Kolding, Vejen, Brørup, Esbjerg, Aabenraa, Middelfart, Odense  – vi kommer løbende i hele Syddanmark med vores effektive graffitirenseudstyr.

eksempler på graffitirens

Før og efter billeder

Hos Revidan hjælper vi også med...

Anti graffitirens

ANTI graffiti

Vores antigraffitisystem dækker enhver overflade.
I forbindelse med beskyttelse af overflader anvender vi flere metoder – alt efter overfladetypen.

Der skal beskyttes imod uønsket graffiti

Vores mest anvendte anti graffiti er lavet af 100% naturmaterialer

Rens af mursten

Vores metode til afrensning af mursten afrenser vi under begrebet ”syrefri afrensning” herunder kan vi afrense mursten der ikke må afsyres.

Der kan være mange forskellige ting der gør en murstensfacade skal afrenses.
Saltpeter udslag, mørtel, fugeslør er blot nogle eksempler

Rens af mursten på venstre side
Algebehandling på stakit

Algebehandling

Er du plaget af alger på dine bygninger, træværk med mere? Så hjælper vi gerne med en effektiv algerens på murværk, tag, stenbelægninger, terrasse, stakit osv. Vi håndterer gerne dine opgaver, uanset størrelse. Vores specialudstyr gør, at vi kan bruge algefjerner overalt. Når vi kommer ud til dig for at løse en opgave, gennemgår vi altid ejendommen visuelt og tager en dialog med dig omkring algebekæmpelsen. Derudfra finder vi sammen den bedste løsning til bekæmpelsen af dine alger.

Vores referencer

Kontakt os allerede i dag

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.